Over ons.

Perum rerae venihil ipsum eos dolore pere verum unt ex ea dolorrovit, consene voles magnam volor simusa volore nimaxim fugitib usandici dolent as esequid que ventis natisim usdam, saperro ma voluptat et endebis.

Vastgoed investeren.

Hier bij UKvastgoed.be geloven we dat vastgoed een wezenlijk onderdeel moet zijn van elke lange-termijn beleggingsportefeuille. Een basis waar je altijd op kan terugvallen. En wie zegt dat vastgoed alleen interessant kan zijn voor grote vermogens? Met de juiste aanpak, de juiste spreiding en de juiste financiering kan vastgoed niet alleen de meest veilige, maar bovendien ook de meeste performante belegging in uw portefeuille vormen.

Geluk hebben is leuk, maar je bouwt er geen beleggingen mee op. Je kan niet altijd instappen net voordat de prijzen de hoogte in gaan. Wij geloven in een eerlijke marktprijs, een stabiel stijgend klimaat, een hoge jaarlijkse opbrengst en een intelligente financiering. En dat is precies wat het Verenigd Koninkrijk brengt.

De projecten die we voorstellen, moeten dan ook aan de vijf basiscriteria voldoen: (1) betrouwbare lange-termijn partners met (2) marktconforme projecten, een (3) hoge jaarlijkse opbrengst, een (4) minimum aan management-tijd en zo mogelijk een (5) vooraf geregelde exit.

Uiteraard investeren we zelf ook geregeld in de producten die we aanbieden. Zodat we u ook vanuit onze eigen ervaring producten en partners kunnen aanbevelen.

Onze service.

UKvastgoed.be helpt u bij alle stages van de aankoop:
– Selectie en documentatie van de projecten
– Bezoek in Engeland
– Advies en suggesties over partners, zowel in België als in het VK
– Advies bij alle papierwerk
– Wederverkoop
– Indien gewenst een bezoek aan het project en de lokale partners

At your Service bij UKvastgoed.

Dirk Laeremans (49) leefde en woonde 16 jaar in China, waar hij Orientas opzette, een verkoopsorganisatie voor Europees vastgoed. Om de veeleisende Chinese klanten een attractieve belegging te kunnen aanbieden, heeft hij het halve continent afgereisd.
Engels vastgoed bleek daarbij overduidelijk de beste optie voor investeerders die een lagere instapdrempel, een hoge opbrengst en een eenvoudig management zochten. En dus biedt hij sinds een paar jaar met succes Engels vastgoed aan op de Chinese markt. En uiteraard investeerde hij zelf ook.

Om die kennis en ervaring nu ook aan een Vlaams publiek aan te bieden, help Dirk ook Vlaamse investeerders bij hun zoektocht naar een hoog – én veilig – rendement op hun investeringen in het Verenigd Koninkrijk. Welkom bij UKvastgoed.be.
Dirk reist regelmatig naar Engeland om projecten te ontdekken, met partners te praten, investeerders te introduceren en uiteraard ook om de eigen beleggingen en die van de investeerders even te bekijken.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Je hebt niets te verliezen. Behalve onrendabele investeringen natuurlijk.

Boek je gratis info-sessie.

UKvastgoed biedt gratis een 1-op-1 info-sessie aan van 60 minuten via zoom. Daar kan je vrijblijvens terecht met al je vragen over rendementen, risico’s, procedures, belastingen, advocaten,… en natuurlijk ook over onze projecten.

Een trip naar Engeland.

We begeleiden jou en je partner(s) graag op een ééndaagse verkenningstrip naar Engeland om projecten te bekijken, een indruk te krijgen van de stad en natuurlijk met ontwikkelaars te praten. Via Charleroi (Ryannair), Brussel, Amsterdam of andere luchthaves zijn relatief goedkope tickets ter beschikking voor een dagtrip naar Manchester.
We rekenen €299 voor de huurauto en begeleiding ter plaatse, maar dat bedrag krijg je helemaal terugbetaald als je besluit om via UK-vastgoed te investeren.

Wettelijke vermeldingen.

BIV erkenningsnummer #511102UKvastgoed.be – Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen – info@ukvastgoed.be – 0466 088 002 – BTW BE0630667571 – Ondernemingsnummer 0360.667.571BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160) – Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar BIV erkenningsnummer 511102. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

Meer weten?

Boek je gratis 1-uur infosessie

Meer weten? Boek meteen een gratis info-sessie van 60 minuten en leer alles over investeren in Engels vastgoed.

Onze gratis maandelijkse nieuwsbrief

Blijf gratis op de hoogte van nieuws over vastgoed in Engeland en van interessante investeringsprojecten. 

Financieren? Hoe werkt dit?

Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Aanvraag ontvangen

Uw aanvraag is goed ontvangen. Een berichtje is onderweg naar uw e-mail adres.